We developed a website for these guys:they created a fortnite skin changer.

RECOMAND!!!

RECOMAND!!!

Cum am reusit sa adaugam o placa video intr-o carcasa pc mica si am scutit o mica investitie! NU RECOMANDAM!!!

Tocmai ce ai luat o placa video (GPU) dar nu o poti monta din cauza marimii carcasei calculatorului (PC) si nu vrei sa iti cumperi o alta carcasa pc? Noi avem solutia in a rezolva problema de spatiu in carcasa PC si pentru a monta placa video! 🙂

Am creat acest articol pentru a va ajuta în a nu cumpara o alta carcasa de calculator si sa va povestim cum a rezolvat un coleg de-al nostru aceasta problema.

Colegul nostru si-a cumparat o placă video RX580 de 8GB de la ASUS pentru calculatorul personal din birou. Cand a incercat sa o instaleze, nu a reusit deoarece aceasta este mai lunga decat spatiul desemnat in carcasa si atingea în suportul de Hard Disk (HDD) / Solid State Drive (SSD), insa a avut o idee. A taiat cu flexul o parte din suport, iar aceasta interventie l-a scutit de a da banii pe o alta carcasa, desi probabil era momentul de a o inlocui.

Pentru aceasta operatiune aveti nevoie de un flex sau un cleste de taiat tabla. Nu uitati sa inchideti calculatorul si sa scoateti cablul de alimentare. Asigurati placa de baza dar si cablurile de la sursa sa nu le atingeti cand taiati tabla.

Apoi incepeti sa taiati cat credeti ca o sa incapa placa video … si asa puteti rezolva o problema de IT atunci cand v-ati hotarat ca nu mai aveti nevoie de carcasa PC pentru mult timp.

Sfaturi / Recomandari

Daca insa aveti o carcasa de calculator (PC) mai noua si nu aveti acel suport de Hard Disk (HDD) / Solid State Drive (SSD), dar tot nu aveti loc datorita faptului ca atinge ceva, va putem recomanda sa luati un riser-card pentru placa video.

Pentru stiri si tutoriale asemanatoare va rugam sa vizitati sectiunea Tech News, si nu uitati sa ne lasati un comentariu daca aveti unul.

Pentru a vedea serviciile pe care le oferim, va rugam sa vizitati sectiunea de Servicii unde veti gasi cele mai importante servicii IT externalizate ale noastre:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Follow by Email