We developed a website for these guys:they created a fortnite skin changer.

Calculator All In One usor de upgradat de la Dell

The OptiPlex 7070 Ultra

Calculator All In One usor de upgradat de la Dell

Cu totii dorim cat mai mult spatiu pe si sub birouri si de aceea de multe ori apelam la AIO-uri (calculatoare all in one) pentru ca ne satisface nevoia de ecran mare si spatiu pe/sub birou.

Dar de fiecare data cand sunt rugat sa recomand astfel de calculatoare sunt foarte reticient:

In primul rand ca sunt greu de upgradat (nota justificativa facand ultimile generatii de iMac-uri care sunt foarte greu de upgradat si risti sa strici complet sistemul), dupa cum a reusit si Linus, noi am reusit sa stricam, pana sa ne perfectionam, un display si un mic circuit spre display de ne-a usturat de 400 euro. Deci ai nevoie de un tehnic IT care sa opereze astfel de upgradari

In al doilea rand, astfel de sisteme folosesc procesoare de laptop. Datorita spatiului mic in care se afla, nu au cum sa realizeze racirea necesara pentru un procesor de desktop, si asta este cea mai mare problema a mea de fapt.

In al treilea rand, daca se strica display-ul, te costa mult mai mult sa-l inlocuiesti decat daca ai cumpara un monitor nou.

Acestea fiind spuse, cei de la Dell incearca sa remedieze cat de cat problema upgradabilitatii prin modelul Dell OptiPlex 7070 Ultra care este o solutie modulara de AIO ce iti permite sa schimbi unitatea sau monitorul si chiar piese din unitate foarte usor. O solutie eleganta mai ales pentru corporatii care deja au contracte cu Dell si o usurare a muncii pentru tehnicienii IT din acea firma.

Modelul Dell OptiPlex 7070 Ultra vine cu optiuni de monitoare de pana la 27″ si procesoare pana la i7 care vor consuma pana la 25W, pana la 64 GB RAM si din ce am inteles eu, pe langa SSD-ul inclus de pana la 1 TB, poti sa mai adaugi un SSD pe SATA pentru spatiu mai mare (ceea ce e foarte dragut din partea lor).

Daca pana acum aveam o problema pentru ca procesorul de laptop folosit devenea inutilizabil inaintea monitorului lasandu-te doar cu optiunea de a schimba intregul sistem, acum poti sa upgradezi doar unitatea (poti comanda banuiesc doar carcasa cu componente minim necesare si sa pastrezi RAM, SSD si monitor).

Un pas important zic eu in modul in care privim AIO-urile si astept momentul cand se va putea schimba si procesorul (daca se vrea se poate, se faceau laptopuri inainte care suportau upgrade de procesor).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Follow by Email