We developed a website for these guys:they created a fortnite skin changer.

Google Stadia – un nou fel de a juca online!

Google Stadia

Google Stadia – un nou fel de a juca online!

Google a anuntat cu cateva luni in urma ca va lansa serviciul Stadia, facand un demo la acea vreme pe scena, si toata lumea teoretiza despre cum se va intampa asta.

Pentru cei care nu stiu, Stadia este un serviciu de streaming de jocuri, adica joci online fara sa ai un device de genul XBox sau PS4, pur si simplu te loghezi se pare pe Chrome (toate dispozitivele trebuie sa suporte Chrome) si cu un controler de la ei sau de la ceilalti (XBox, PS4, tastatura si mouse, mobile etc.).

Prin urmare nu trebuie sa cumperi initial un dispozitiv dedicat pentru jocuri ci cumperi un abonament sau/si jocurile pe care le preferi.

Acum cateva zile au anuntat si preturile si specificatiile pe care trebuie sa le indeplinesti ca sa beneficiezi de serviul Stadia:

  1. Cel mai nasol pentru noi este ca nu este disponibil initial in Romania, este disponibil in principiu in tari dezvoltate si Puerto Rico 😐
  2. Ai nevoie de un device compatibil (televizor cu Chrome Cast, un PC cu Chrome, Pixel 3/3a)
  3. Conexiune la internet OK pe care o poti testa aici, depinzand de abonamentul pe care il doresti: Stadia Pro 9.99 euro care include ceva jocuri si acces la 60fps, 4K, HDR, 5.1 surround sound.
    Stadia Base care va fi disponibil anul viitor si unde nu ai nimic inclus decat acces la 60fps, 1080p, stereo sound si trebuie sa cumperi orice joc pe care vrei sa il joci. Desigur ca beneficiezi ce deva oferte daca il comanzi mai devreme.

Pesonal cred ca asta e viitorul si ca putini vor putea concura cu Google, singurul la care ma pot gandi ca ar putea avea genul de infrastructura si experienta necesara ar fi Microsoft, dar ei se misca destul de greu, inca mai asteptam Surface Phone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Follow by Email